torek, 12. januar 2016

Sedaj bi moral slediti plan 2016

Včerajšnji kratki inventuri tekaškega leta 2015 naj bi sedaj sledil plan za leto 2016. Za eno tekmo sem se celo že prijavil, za Ultra pušeljc trail ...na srečo prijavnine še nisem plačal. Zaenkrat namreč zaradi poškodbe niti še ne vem, kdaj bom ponovno začel s tekom.

Ultrazvok
Ker mi je bilo zelo čudno, da že takoj po poškodbi niso opravili ultrazvočnega pregleda za ugotovitev dejanskega stanja mehkih tkiv, niti kdaj kasneje, od poškodbe pa je minilo že 40 dni, sem se včeraj prijavil sam in danes zjutraj že prišel na vrsto. Samoplačniško gre hitro.
Izvid: delna raztrganina rotatorne manšete...Vprašanje je, če mi FTH v tem trenutku bolj ne škodi kot koristi. Mirovanje, da se zadeva zaraste (in ne morda celo pretrga), kar pa lahko traja tudi pol leta...
Toliko zaenkrat, o planih pa, ko bo čas za to.
Na eno stvar lahko računam: da bom po prisilni tekaški pavzi zelooo željan teka. Le vrniti se bo težko, če bo kondicija preveč padla...pri teh letih.

Sem bil pa danes drugič v življenju na Gradišču nad Stično, sem izkoristil prezgodnji prihod na pregled...




:::

2 komentarja:

  1. Vencelj en lep pozdrav.
    Po prebranem prispevku kako in kaj ugotavljajo da je z nami zdravniki, se take poškodbe celijo pomojem velikodlje kot bi se lahko celilo.
    Tudi jaz sem šele v petek opravil ultrazvok na srečo me je Košir dal na nujno. Pogruntali pa nič....no le to da na mehkih tkivih ni nič, koleno pa še vedno za en drek. Ko mirujem ampak mirujem, je v redu, ko pa smo v nedeljo šli z otroci na sprehod čez Kres sem včeraj komaj šel po stopnicah. Danes začel z fizioterapijo....kot praviš tudi ti bo čas pokazal svoje.
    Prijavil in tudi vplačal sem samo wings for life. Kar se pa tiče KBK,GM4O, ČRNA PRST in RATITOVEC pa nebi rekel še nič....mogoče če koleno pzdravim do cajta, katerega pa prehitro zmankuje za kvaliteten trening.

    Vencelj, želim ti hitro in kvalitetno okrevanje. Se kajslišimo za kako pijačo saj nekvalitetnega časa je na pretek.

    L.P. Marko

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Torej si tudi ti na bolniški.
      Pri meni so vsaj noge v redu, poleg tega imam utemeljene izhode zaradi narave zdravljenja, tako da sem vsakodnevno aktiven najmanj po eno uro.
      Je pa vprašanje, koliko časa bo trajalo in če se bom lahko pripravil za tekaške izzive.

      LP, vencelj

      Izbriši