četrtek, 16. oktober 2014

Pa probajmo Treksto!

1) Upokojena Kinvara
Saucony Kinvara, cestni dirkalnik, kupljene poleti 2011 in prvič preizkušene na povsem neprimernih terenih na Vrbniški planinski poti (otok Krk), več let sem bil zelo zadovoljen z njimi, bil nanje skoraj čustveno navezan...sedaj so končale svojo pot obešene na drog, na katerem visijo že od 22. septembra. Bilo je popolno presenečenje, ki sta mi ga pripravila oba "zetorja" s še enim kolegom. Medtem, ko so pripeljali s traktorjem in postavili ter sproti odnesli copate iz omare, sem bil doma, ne da bi vedel, da se nekaj dogaja.


2) Zakaj Treksta?
Vedno imam rad spremembe, preizkusiti kaj novega. V teh letih sem imel tudi že dva para Scott, pa La sportivo...Letos sem na najnaj malem maratonu dobil bon za 30€ popusta na Treksto, ponudba je bila seveda zanimiva in sem jo sedaj unovčil. Najprej sem meril na model Sync, ampak je zame preveč pronatorski, potem sem se odločil za Alter ego in nazadnje kupil kar dva para: včeraj sem dobil tele brez GTX-a


danes pa še isti model z GTX membrano
Superge so spredaj res dovolj prostorne, kar mi ob širšem stopalu ustreza, vendar sem vzel za eno številko manjše kot pri ostalih proizvajalcih (45 namesto 46).
Več o prvih tukaj, o drugih pa tukaj!
Še bom tekel!

Ni komentarjev:

Objavite komentar