sobota, 26. april 2014

33. Molniški tek- Zadvor, 26.4.2014

Ideja z začetka tedna: kaj, če bi v soboto spet šel na eno tekmo? Zakaj pa ne, le odločiti se je treba, kam. V Gorjah pri Bledu je tretja tekma gorenjskega pokala, ampak ta je popoldne, to mi pa ne ustreza. Molniški tek! Ta je dopoldne (Romana je v službi in si vzamem čas zase), lepa trasa (pred leti sem večkrat tekel na tej tekmi) v naravnem okolju, gozdovi in travniki...torej grem.
Smola sredi tedna: med montažo sem si po nesreči spustil omaro na nogo, zvečer sem komaj šepal. Joj, joj, iz tega ne bo nič dobrega. Ampak je bilo, kot kaže, le udarjeno in naslednji dan sem bil v službi, stanje pa se je z razmigavanjem hitro izboljšalo (brinovo olje dela čudeže) in bolečina je čez dan ponehala. Misel na molniški tek se je vrnila...
Organizatorji so ponudili za vsakogar nekaj: otroške teke, tek za zdravje na 5 km, potem tek na 10 km in tek na 20 km, poleg tega pa še tek trojk. Odrasli teki so se odvijali na 5 kilometrski trasi, torej krog, dva ali štiri. Proga je bila glede na prejšna leta malce spremenjena, štart pri brunarici in takoj v breg.
Jaz sem bil prejšnji teden na najnaj 21 km in glede na svoje kilometraže sem se odločil, da bo tokrat 2 kroga (10 km) čisto dovolj. Pretekel sem jih v času 40:57 in osvojil prvo mesto v kategoriji 35-51 let.
Po teku sem si privoščil še masažo, med čakanjem na razglasitve rešil eno križanko in poklepetal s peščico poznanih...
Lepo preživeto sobotno dopoldne!
Rezultati so!...fotke pa tudi pridejo, fotografov je bilo veliko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar