nedelja, 21. april 2013

Iška treking, 21.4.2013

Štart druge tekme letošnje slovenske treking lige je bil tokrat v lepem naravnem okolju Iškega vintgarja. Mokrški gozdovi in Krimsko pogorje nudijo lepe možnosti za izvedbo trekinga in organizatorji so jih, v kombinaciji z Ljubljanskim barjem, dobro izkoristili. Karte, ki smo jih tekmovalci na vseh treh razdaljah (najkrajša aktivna- dobrih 10 km, srednja pohodniška- 20 km in najdaljša ultra- 40 km) dobili v roke pred tekmovanjem, so izgledale takole!
Glede na to, da sem včeraj predihal najlepši in najtežji mali maraton , se tokrat za spremembo nisem odločil za ultra treking, pač pa za 20 km pohodniško varianto. Pravilna odločitev! Na daljši progi je v cilj prvi prišel Marjan Zupančič (5 ur in pol), nedaleč za njim pa Toni Vencelj in prva ženska, Katja Kegl. Bravo!
V pohodniški kategoriji je bil prvi v cilju Gregor Mlakar, drugi Miha Vidali, za njim pa Bojan Jevševar, ki mi je v zadnjih vzponih nekoliko pobegnil in sem tako pristal na 4. mestu. REZULTATI!

Čestitke tekačem in čestitke organizatorjem!

Naslednja tekma: Zlati treking v Logarski dolini


:


3 komentarji:

  1. Bravo Vencelj!! ;)
    Eni smo danes zabušavali (drugače bi prišli vsaj navijat)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Glede na to, da si včeraj že odtekel podobno razdaljo z malo več višincev, je danes vseeno kar letelo. :) Pohvale! Hvala tudi za dobro družbo in za Radler! Je sedel na polno!

    OdgovoriIzbriši
  3. zdaj pa počitek , ene 5 dni :)

    OdgovoriIzbriši