sobota, 23. september 2017

Slo trail 100- Postojna 2017

E, pa imam po dolgem času spet kaj pisati. Omembe vredno...:

Društvo slovenske steze- SLO TRAIL je že tretje leto zapored organiziralo trail tekaški dogodek s startom in ciljem v Postojni, tokrat na razdaljah 50 in 25 km.

Odločil sem se, da bo nastop na 25 kilometrski trasi pravo darilo samemu sebi za rojstni dan...in tako sem se zjutraj znašel v Postojni. Na progo (klik za detajle!) smo se podali ob 9. uri. Vreme je bilo skoraj idealno, prav tako temperature. Trasa meni všečna kombinacija tekaških delov po makadamskih gozdnih cestah, planinskih poti in gozdnega brezpotja, dva konkretna vzpona, spusti, pa tudi nekaj asfalta...nič od tega mi ni tuje.
V cilj sem prišel po dobrih dveh urah in štirideset minut kot četrti, v kategoriji nad 40 pa sem se razveselil prvega mesta.

Svojih fotk nimam, tale je izposojena iz FB strani SLO trail, tam jih je še več. Tule so rezultati 25-ke!
Dodajam še rezultate daljše, 50 kilometrske trase!

Štirje od najhitrejše peterice na 25 km, manjka prvouvrščeni Andi...srečal sem ga kak kilometer pred ciljem, ko je šel po progi nasproti svoji ženi.

Pa še nekaj fotk današnje najvišje točke, sv. Lovrenca  nekaj informacij na hribi.net.

To je bila šele moja šesta letošnja tekma...morda tudi zadnja?
Že tako sem prekršil svoje pred kratkim sprejeto načelo, da se na tekme z obvezno predprijavo ne prijavljam več. Ampak, tokrat sem vsaj šel...in lepo je bilo spet srečati in poklepetati s tekaškimi znanci.

LP, venceljNi komentarjev:

Objavite komentar