nedelja, 25. oktober 2015

Moj maraton, epilog 2015

Tale prispevek je pravzaprav nadaljevanje prejšnjega izpred enega tedna, v katerem se mi je med drugim zapisalo tudi: "Ja, letos me v Ljubljani spet ne bo, na nobeni od razdalj. Sem se že "odtujil".

Ta teden se je dogajalo

V četrtek sem si na sejmu "Tečem"  priskrbel štartno številko za 21 km. 
Potem sem investiral še v nove cestne copate, doma sem namreč imel le še "kramparice" za tek v naravi, klancih in brezpotjih. Zelo hitro sem se odločil za mizuno wave ultima 7
Vse to pa še ne pomeni, da bom na (pol)maratonu dejansko nastopil. To pomeni samo to, da sem si odprl možnost za nastop, če bi me na dan tekme slučajno "prijelo".

Konec tedna
V petek po službi solo varianta Prtovč- Poden- Ratitovec- Razor. Prtovč. Na škrge. Zaradi maratona se ne bom odrekel nečemu, kar imam rad.
Vesel sem bil lepega vremena, zato v soboto nisem veliko razmišljal in sva šla v Danje. Itak sva v raju pod Ratitovcem manjkrat, kot bi si želela. Takrat mi je bilo že jasno, da me v Ljubljani ne bo. Če bi bilo malo slabše vreme in bi ostala v Železnikih, potem bi šel, ker bi bil maraton rešitev za koristno preživeto nedeljo, tako pa ne bom. 
V soboto popoldne sva šla spet na Ratitovec.

Maratonska nedelja 
Pri nas sonce, mir, tišina. V Ljubljani gneča, logistični problemi in megla.
Pa sem za nadomestek naredil krasno hribovsko turo v trajanju slabe tri ure. 
Trasa: Sp. Danje direkt v breg na Erblc- Dajnarska planina - Kremant- Altemaver- Ratitovec- Torka- Zabrdo- Zg. Danje- Sp. Danje
Mislim, da me je bolj osrečila kot nastop v Ljubljani. 


Spodnje Danje


Spodnje Danje

Sorica z Erblca

Takle je bil na maratonsko nedeljo pogled z Altemaverja proti koči na Ratitovcu z zamegljeno Ljubljansko kotlino v ozadju.
 
Pa se vidimo kdaj drugič kje drugje, LP, venceljNi komentarjev:

Objavite komentar