ponedeljek, 24. avgust 2015

Tekaško leto se počasi preveša v jesen

Še ena ultra trail "zabava" je pred vrati. SLO trail 100 (tretji vikend v septembru) prinaša tri razdalje, 50 km, 100 km in 100 milj.
Prijavljen za najkrajšo, "cici" varianto, 50 km. Start Predjama, trasa nekje po Nanosu, cilj Postojna.
Želel bi si pa malce več odzivnosti s strani organizatorjev, niti na spletni strani in ne na FB že dolgo nobenega dogajanja, novic... Nekako sem prišel do sklepa, da so (verjetno) podaljšali prijave do konca avgusta, kar je pa še vedno skoraj tri tedne do tekme...
Od dopusta na morju začetek julija praktično skoraj ne treniram več, služba mi popolnoma zadostuje. Jutranji hitri solo vzpon s Prtovča na Ratitovec prejšnjo in to soboto, pa zadnjič tek na Talež...
V planu imam utrgati še četrti, zadnji cvet pušeljca gorskih tekov, Po KBK, teku na Ratitovec in UPT bo to tek iz Podbrda na Črno prst v soboto, 5. septembra.

Spet imam nove superge!
Tekaško sem se skoraj povsem preusmeril v klance in sedaj ugotavljam, da v svoji kolekciji praktično nimam več uporabnega cestnega copata. Ampak tudi nove so pravi terenec. Nenačrtovano in nepričakovano, vendar mislim, da bi bil greh pustiti v trgovini salomonove speedcross za 75€. Vedno sem trdil, da so salomonke precenjene, prav speedcross pa je model, ki sem si ga želel, če bi se vendarle odločil...a ne za običajno ceno.
OK. sedaj jih imam!

Gremo naprej!

1 komentar:

  1. SLO trail 100: prav zanimivo, jaz sem se prijavil kot prostovoljec, kakšnih 14 dni nazaj, pa ni bilo še nobenega odziva s strani organizatorja?? Tudi ko sem gledal število plačanih (ne prijavljenih) štartnin tekmovalcev, je situacija, milo rečeno, zelo skromna.
    Če bo tekma izpeljana, veliko uspeha!

    OdgovoriIzbriši