petek, 14. november 2014

Ali bo jutri vreme dovolj lepo za dober tek?

Kaj mislim s tem? Predvsem, kriteriji se nam spreminjajo. Če je "lepo vreme" včasih pomenilo jasnino, sonce, martinčkanje, v hribih lepe razglede itd.,... nas danes zadovolji, če ne že kar razveseli, vsaj to, da ne pada, da ne dežuje.

In potem se mi je pokazalo prosto sobotno dopoldne. Sedaj naj bo še "lepo" vreme! Če greš na tek (predvsem kaj daljšega, večurnega), ni prav vzpodbudno, če se ti obeta neprekinjen hladen tuš.

Razmišljam, kam? Spet nekam na "naš" del trase ultra pušeljca, ki sem jo v zadnjih tednih že dal skozi, nekatere dele po večkrat? Nekam na en ravninski tek, 20-30 km, morda krog okrog Šmarne gore ali celo PST...morda spet enkrat en krog najlepšega in najtežjega malega maratona, morda...ja, možnosti še pa še...

Ampak sedaj mislim, da vem! Če bo jutri vsaj približno človeškim razmeram podobno vreme, bi rad naredil krog "Graparski trimček", mogoče malce podaljšan, če bo volja. Varianta Baško sedlo, Možic, Slatnik in po mulatjeri nazaj na traso. Štart verjetno ob 8. uri na Petrovem brdu.

Kako bo v resnici, pa zvemo jutri...če bodo ošpičene prekle, že zjutraj, če ne , pa potem popoldne...

en lep pozdrav, vencelj


;;;

Ni komentarjev:

Objavite komentar