sobota, 16. maj 2015

Označujemo trase

Člani AD Železniki smo bili v tem tednu aktivni na trasi teka na Ratitovec in Ultra pušeljca. Do prvega je le še tri tedne (7. junij), do drugega pa dober mesec oz. pet tednov (20. junij). Organizacija tekme zahteva ogromno vloženega truda, priprava in označevanje prog je le majhen del tega. "Groba" označitev je sedaj opravljena, predvsem nočni del UPT-ja pa bo v dneh pred tekmo še zelo zahteven, da bo na tekmi tako kot mora biti.
Na trasi smo bili tudi danes, z Iztokom sva se podala na traso med Prtovčem in Soriško planino...no ja, pravzaprav sva štartala na Soriški planini in zaključila na Prtovču.

Nekaj foto utrinkov
UPT oznake. Na trasi od Ratitovca do Soriške nas usmerjajo tudi planinske markacije.


Ekipa se zbira

Iztok nekje na trasi  pod Kremantom










Gozd je lep


Včasih sem bil na ta dan v Radencih. Morda še kdaj, a zaenkrat me asfalt in lovljenje minut in sekund ne zanima kaj dosti. Zadostuje mi privilegij, da lahko kadarkoli obujem superge in grem uživat v naravo. Ja, to je privilegij...
O katastrofalnih posegih v naravo zaradi gradnje daljnovoda na relaciji Železniki- Bohinj, ki se dogajajo na tem območju, pa raje ne bi...grrrrrrrrrrr. Civilizacija?



Ni komentarjev:

Objavite komentar