ponedeljek, 14. december 2020

V dolini megla

 Danes sem tekmoval...tekmoval z meglo in soncem...in v obeh tekmah zmagal.

Štartal sem po službi iz Železnikov (Češnjica) malo čez pol četrto, povsod megla. Ne da bi slutil, kako visoko je treba, da bi se povzpel nad meglo in to tudi ni bil moj prvotni namen, ampak vas Kališe je bila že veliko svetlejša. Pri zgornjih hišah se je odprlo: zgoraj jasnina, spodaj morje...precej nižje, kot sem pričakoval. 😀V tem trenutku sem pričel tekmo s soncem. Pri cerkvi Sv. Križa sem bil še pred zahodom. Čarobno!

 In spet sem enkrat naredil nekaj dobrega zase, pospešil korak in srce, globoko zadihal, se dobro prepotil. Srečal pa nisem žive duše.


2 komentarja:

 1. Moje ime je Lilian N. To je zelo vesel dan v mojem življenju zaradi pomoči, ki mi jo je pomagal dr. Bila sem poročena 6 let in bilo je tako grozno, ker me je mož res varal in iskal ločitev, ko pa sem na internetu naletel na e-pošto Dr.saguru, kako je pomagal toliko ljudem, da so dobili nazaj svojega bivšega in pomagajo popraviti odnos. in naj bodo ljudje srečni v svojih odnosih. Pojasnila sem mu svojo situacijo in nato poiskala njegovo pomoč, toda na moje presenečenje mi je rekel, da mi bo pomagal pri mojem primeru in zdaj praznujem, ker se je moj mož popolnoma spremenil za vedno. Vedno hoče biti ob meni in ne more storiti ničesar g brez mojega darila. Res uživam v zakonu, kako čudovito praznovanje. Še naprej bom pričeval po internetu, ker je Dr.saguru resnično pravi urok. ALI POTREBUJETE POMOČ, PO KAJ POZNITE ZDRAVNIKA SAGURU ZDAJ PO EMAILU: drsagurusolutions@gmail.com ali WhatsApp +12098373537 On je edini odgovor na vašo težavo in v vašem odnosu se počutite srečni. in njegova tudi popolna v
  1 LJUBEZEN ČOVEK
  2 ZMAGAJTE NAZAJ
  3 SADJE MAJKE
  4 PROMOCIJA ČASOPISA
  5 ZAŠČITA ČAROVOVA
  6 POSLOVNI ČASOPIS
  7 DOBRA ČLANKA
  8 LOTERIJSKI PRAVOPIS in SODNI PRIMER

  OdgovoriIzbriši