petek, 31. januar 2014

Kaj je letos drugače?

Januar 2014 je mimo. Če so bili zadnji meseci 2013 bolj delovno intenzivni in posledično tekaške "suhe krave", mi je januar dal pospeška. 12 tekov  je zelo blizu mesečnega povprečja v najboljših časih. Pomagalo je tudi vreme...čeprav smo dva dni nazaj vihali nosove, da to ni nobena zima, me današnja polmetrska belina ne osrečuje: 4 kratno enourno brezplačno fitnesiranje, 2x včeraj, pa danes zjutraj in potem še popoldne...in še bohvekolikokrat v naslednjih dneh...VAU!

In kaj je drugače?
Tudi lani sem v januarju veliko migal, toda...lani sem bil 100% samo v klancih. Bolj strmo, bolje je. Seveda to niso bili teki. Vertikale! Grizenje kolen. Po vseh štirih, na škrge. Narava, korenine, steze...zgolj moč...ni pa hitrosti.
Letos sem tudi v glavnem v klancih, toda cestnih. Klancih, katere z dovolj trme lahko pretečem. Sorica- Soriška planina. Železniki- Podlonk. Železniki- Prtovč. Železniki- Dražgoše. Cesta. Trma, vzdržljivost in moč! In potem po istih klancih dol. Pospešek, hitrost!

In...
za letos imam hude plane, v katere bi prav rad vključil tekaško srenjo... Ne, niso datumski, niti niso rezultatski...to bi bilo pri mojem življenskem stilu in načinu razmišljana misija nemogoče...bolj sproti...

In...
btw.:stegenjska mišica mi je lani bolje služila, kar me ne navdušuje...

:

Ni komentarjev:

Objavite komentar